asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Fiatal magyar tehetség 3D-animációja - 2.70 Ft. (2009)

2010.03.12. 21:02 efes

Mindig nyilvánvaló volt, hogy kis hazánkban rengeteg tehetség megy tönkre a belterjes érvényesülési lehetőségek miatt. Hogy ez Ballai Tóth Rolanddal véletlenül se legyen így, íme vadonatúj, remekbe szabott kisfilmje (via relativelabor via moziba:be), amit az asanisimasa is ajánl mindenkinek szeretettel:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr591835359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2010.03.13. 11:43:15

Éljen! Én amúgy tegnap ajánlottam is ezt a posztot blog.hu-n, hátha kitolják címlapra, de nem tették. Hogy működik ez szerinted? (Amúgy nem vágyunk rá, de ennek a filmnek tán jót tett volna)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.13. 11:47:43

@Dr. Zabicsek: Hát én úgy tudom, hogy a comment:comos sixx szerkeszti a blog.hu index címlapon lévő dobozát, így aki épp a pillanatnyi libling, az kinn van. Én mondjuk sokszor voltam kinn, tök ismeretlenül... Tolni kell ezerrel, és akkor valami csak kinn lesz. De az is lehet, hogy rosszul tudom, és mostanában amúgy is voltak átszervezések.
süti beállítások módosítása