asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz Szenteste a tévében?

2010.12.24. 10:00 efes

Legyetek jók ha tudtok, megszületett a kis Jézus. A három király közül melyik a Télapu? Arról a csillagról jött az ET is?

Trisztán és Izolda (Hálózat Tv, 21.00) - kalandos, misztikus, romantikus kosztümös film az ógermán mitológia egyik híres történetéből, nagyot bukott annak idején, ám annyira azért nem rossz.

A piszkos tizenkettő (Cool, 21.05) - No comment, az est egyik legjobb választása, örök és megunhatatlan klasszikus.

Van egy kis húzása a film+ késő délutáni-koraesti kínálatának, Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se, utána Dennisz, a komisz - ez meg tán arra jó, hogy jól le lehet tenni ide a gyereket, hogy ki ne sasolja, mikor jő a Jézuska. A blokk 17.25-től indul, egy veszélye azért van, hogy mi is leragadunk a tévé elé, ami okozhat némi logisztikai bonyodalmat.

Az MGM 21.20-tól szépen belecsap a lovak közé, egyszerre három részét nézhetjük meg a Sabata-sorozatnak: Hé, barátom, itt van Sabata!, utána Sabata visszatér, majd Isten veled, Sabata! Háromfogásos spagetti western vacsora, főszerepben Lee Van Cleef, hisz' ilyet csak ő tehet. A harmadik részben lesz egy kis zavar, Lee-ből egyszerre Yul lesz, ám eddigra valószínűleg már annyira be lesz zsibbadva az ország, hogy ezen az apró cserén gond nélkül siklik tova...

Van egy valódi szép dráma is mára, szintén messze az éjszakában. Az Acélmagnóliák 23.05-kor kezd az RTL-en, sok szép és nagy hollywoodi dámával a főbb szerepekben.

Mondanám, hogy Alien vs Predator, de az annyira rém gyenge rém, hogy inkább hagyjuk. A többi hollywoodi típusgiccs és/vagy cukormázas hittanóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr732536339

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - RÍMJÁTÉK A HÓBAN 2010.12.24. 17:55:56

                              K. D.-vel és J. A.-val                              A hóesésbe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása