asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szerda

2010.12.29. 08:50 efes

A kínálat igencsak sovánka. Bár a Nevem: Senki még mindig kurva jó, épp' a minap láttam negyvenedjére valahol. Még mindig nagyon szórakoztató, pedig én aztán végképp nem vagyok egy kifejezett Terence Hill-rajongó. Az égszínkék szemű bájgúnárnál azonban talán több köze van a film értékállóságához, hogy a film forgatókönyvírója és producere Sergio Leone volt. Aki, ugye aki. (RTL, 16.25)

A sárkány közbelép pedig egy másik megunhatatlan legenda. Bruce Lee kevés filmet csinált életében, ez az egyik közülük legismertebb. A TCM fogja vetíteni, nyilván angolul, 21.00-tól, de hát ebben a filmben úgysem a verbális narráció az érdekes...

Attól tartok viszont, hogy Boban, Marko, stb. Markovicékat unják már a tömegek (én legalábbis, nagyon), hiszen többet lépnek fel Magyarországon, mint odahaza, Szerbiában. Mindenesetre, ha valaki ma este feltétlenül umca-umcázni akar egy furcsa Rómeó és Júlia-történet keretében, akkor a Guca! lesz az ő választása a Duna tévén, 21.05-től. Kritika itt, ízelítő a gucai trombitafesztiválról, miheztartás végett, itt:

Közvetlen az umca-umca után egy érdekesnek tűnő francia fikciós dokumentumfilm lesz ugyanitt (tehát Duna, 22.35). A szerelem születéséből megtudhatjuk, mi zajlik le egy nő testében, ha szerelmes lesz... Hát, kíváncsian várom az élveboncolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr372545487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása