asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Kedd

2011.01.25. 08:37 efes

Van két csajos film mára, de nem a bugyirózsaszín kategóriából, és egy pasis, a szűk boxeresből.

Egymásra nézve az egyik csajos, Makk Károly, a maga korában karakán módon szókimondó, de ma is nagyszerű filmje a női szerelemről, az ötvenes évek májkrémszagú környezetében. Ajánlottam már, most is ajánlom: Duna II., 21.00.

Észvesztő. Épp a minap néztem meg, így friss az élmény, nyugodtan ajánlom Winona Ryder és Angelina Jolie elmegyógyintézetes drámáját a Viasat3-on, 21.30-tól. Ez a másik csajos film.

A pasis filmben pedig Samuel L. Jackson és Kevin Spacey (kép) esnek egymásnak, de Nincs alku. Pattanásig feszült thriller, sűrű tampon- és mosószerreklámokkal tagolva, a tv2-n, 21.15-től. Tessék választani!

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr902611606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog.art 2011.01.25. 12:57:54

egyiket se, mert este már nem tévézek - DE HA tévéznék, akkor a nincs alkut gondolkodás nélkül. az olyan akárhányszormegnézős film, nálam még nem bírt elkopni a varázsa, pedig legalább 10-szer láttam már....
süti beállítások módosítása