asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Péntek

2011.01.28. 09:23 efes

Négy filmet találtam mára, szerintem mindegyik igen érdekes a maga nemében, tessék választani!

Időzített bomba - Ez egy amolyan bombás, tűzszerészes film, a klasszikus kéket vagy a pirosat vágjam-fajtából, mester kontra tanítvány-dramaturgiával megfejelve. Persze, láttunk már ilyet, ez ezonban egy jobban sikerült munka. Jó színészek (Jeff Bridges vs Tommy Lee Jones), pergő, feszült cselekmény, U2. Viasat3, 21.30.

Ház a park szélén - Ruggero Deodato 1980-as olasz horrorja a következő, a célközönségnek ennyi bőven elegendő is. "Alex szereti, ha mások szenvednek, így mindennapos dolgai közé tartozik, hogy nőket erőszakol meg." Vicces lesz. tv6, 22.00

Nina otthona - Francia filmdráma egy intézeti nevelőnőről (kép), aki a második világháború idején egy olyan gyermekotthont vezet, ahová a rendes francia árvák közé deportálandó zsidó gyerekek érkeznek. Hát, nem az a "Szétültetlek, édes fiam!" verbális makarenkói taslijával megoldható feladat... A film jó választás lehet pályaelhagyáson gondolkodó pedagógusoknak, az m2-n, 22.10-től.

Végső vágás - Jude Law egy hullát alakít, akinek halotti búcsúztatásán furcsa szeánsz veszi kezdetét: végakaratának megfelelően, a gyászoló egybegyűlteknek egy filmet kell végignézniük, melyen az elhunyt utolsó éveiben dolgozott. Ezúttal nem lesz túlzás a "megdöbbentő élmény" kifejezés. Story4, 22.30

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr212619953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása