asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.02.05. 09:14 efes

Azt kell mondjam, kivételesen bármit, bárhol. Szinte tényleg mindegyik csatornán nézhető film lesz ma este... Tényleg csak kutyafuttában:

m1 - Ketten a farmon, négeresafroamerikais-rasszista fehéres dráma (21.00), majd A halál keresztútján Coenéktől, gengszteres film (23.20).

m2 - Mulholland - ezútal semmi Lynch-hangulat, hanem színes film noir, Nick Nolte-val (21.00). Buster Keaton zseniális Generálisát ezúttal nyugodtan kihagyhatjuk, hiszen bármikor megnézhetjük, például itt.

Duna - Az alvilág professzora, magyar krimi 1969-ből, Domján Edit, Latinovits, Sinkovits, sorolhatnám (20.00). A hetedik kör, Sopsits mester brutális drámája a gyermeki erőszakról, 22.15-től.

Filmmúzeum, kora estére - 17.00-tól Casablanca, utána 18.45-től Casino Royale, a klasszik James Bond-paródia, sok-sok James Bonddal.

A Story4-en A rém, 23.00-tól, én ugyan nem nagyon szerettem, de Charlize Theron kapott érte egy Oscart.

Film+ - 22.40 Jackie Brown, Tarantino blaxploitation-hommázsa, majd Memento, Nolan agytekervénygyúrogató thrillerje, 1.30-tól.

tv2 - 19.35-től Nem vagyunk mi angyalok, Robert De Niro és Sean Penn papot játszik (kép), holott, lásd a címben. Utána Tom Cruise-nak van Különvéleménye, Spielberg mester szerint (21.30).

Az RTL romkomot villant Alekoszék után, Álljon meg a nászmenet, 21.40-től, Juliával és Cameronnal, meg két tökegyforma bájgúnárral, akiket viszont a csajok nyilván szúrnak, majd megnézhetjük Kevin Bacont láthatatlanként, az Árnyék nélkül című filmben, 23.50-től.

Na, ilyenkor kell elmenni otthonról...

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr272639988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog.art 2011.02.05. 18:02:21

jobbnál jobbak. a "nem vagyunk mi angyalok"-at tinédzser koromban láttam, sose felejtem el, hogy asszongya:
"ők a...ők a...a rabok..."
"szóval arabok?"
ezen akkoriban sírtunk a röhögéstől.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.02.05. 19:55:53

mindet láttam már (némelyiket többször is) így dvd-zek ma is... van mit bepótolnom...
süti beállítások módosítása