asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szerda

2011.02.09. 08:44 efes

Például rajzfilmet, illetve esetünkben inkább festményfilmet: A mélységből kiáltok egy különleges, költői csoda, szerelemről, szabadságról, halálról, művészi igényű, álomszerű prezentációban (kép). Figyelem, erősen ajánlott, ritkán látható film! Duna II, 21.15.

Az RTL-en 22.20-kor kezdő Azonosság egy nagyon korrekt, műfajában egészen kiváló thriller. Pazar forgatókönyv, jó rendező (James Mangold), jó színészek (John Cusack, Ray Liotta, stb...), tényleg váratlan csattanó, feszült, klausztrofób atmoszféra, ízlésesen elegendő brutalitás. Ennyi kell egy efféle filmbe és ez mind benne is van.

Alternatívaként és a megrögzött összeesküvéselmélet-gyártóknak mintegy továbbképzés-, és gyakorlásképpen, a Duna Titkos társaságok című sorozatából az Amerikai Szabadkőműves Államok című epizódot ajánlanám, melyből megtudhatjuk például valójában miért adták a franciák az amerikaiaknak a Szabadság-szobrot, mit keres a piramis az egydollároson, és más, hasonlóan rejtélyes rejtélyekre is fény derül (borul). Kezdés: 22.50

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr392648482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.02.09. 13:56:58

Azonosság tényleg jó, a rajzfilmet nem láttam még.
süti beállítások módosítása