asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Vasárnap

2011.03.13. 08:27 efes

A mai étlap:

Gyilkosság a Fehér Házban (19.10, Cool) - Ahhoz képest, hogy Wesley Snipes a főszereplő, ez a film nem a tőle általában megszokott, agyatlan piffpuff, hanem egy kifejezetten tisztességes, csavaros, nyomozós krimi.

Az asztronauta (21.00, Filmmúzeum) - Az vicces, hogy míg a magyar cím a pasiról szól, a film eredeti címe: Az asztronauta felesége (The Astronaut's Wife)... Éppen ennyire meghatározhatatlan a film is, amolyan filozofikus scifinek tűnik, de azt hiszem, valójában híg lónyál. Charlize Theron és Johnny Depp.

Trópusi vihar (21.00, tv2) - Lehet a hátamra köpködni, szerintem vicces vietnami háborús-film paródia Ben Stillertől és Robert Downey Jr-al, aki ezúttal egy vadbarom fekete őrmestert (!!) alakít, ellenállhatatlanul.

Volt egyszer egy Mexikó (22.00, AXN) - Gyenge.

Ki érti Jane-t? (Duna, 23.15) - Annak idején, 1998-ban, komoly közönségsiker volt Angliában ez a film, amely két tinédzser lány vicces ámokfutásáról szól a pasikon keresztül. A 18-as karika és a késői kezdés sejteti azért, hogy ennek azért lesznek áldozatai is - remélhetőleg nem a nézők.

Az utolsó hóhér (RTL, 0.10) - Komoly, kemény filmdráma Anglia utolsó hivatásos hóhéráról, akit a minapi Király beszédében Churchillként remeklő Timothy Spall (kép) alakít.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr452735038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog.art 2011.03.13. 11:07:49

mér' köpködne meg bárki is a trópusi vihar miatt? szerintem is nagyon vicces, én legalábbis könnyesre röhögtem magam rajta...:-)))
jó, ben stillert nem sokra tartottam egészen eddig a filmig, illetve az extras azon részéig, amiben saját magát karikírozza - na, akkor viszont az összes kalapomat megemeltem előtte. ez meg zseniális paródia - a legjobb, amikor r.downey jr. megpróbál "négeres" (déli) akcentussal beszélni - na, ezt nem biztos, hogy a szinkronnal vissza fogják tudni adni, majd este belekukkantok.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.13. 16:12:15

@bog.art: nyilván épp az ilyenek nem jönnek ki a szinkronnal.. szvsz igen vicces stiller-film még a Zoolander is. meg a tennenbaum, a háziátok is, bár az nem teljesen róla szól.

bog.art 2011.03.13. 19:10:34

@efes: na, ezeket nem ismerem, köszi az infót, megkeresem a fenti stiller-filmeket is!
süti beállítások módosítása