asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Hétfő

2011.03.28. 09:43 efes

Előre a tévémentes hétfőkért! Immár a tévécsatornák túlnyomó többsége is támogatni látszik ezt a illegálisan földalatti mozgalmat, hiszen szinte sehol semmi normális műsort nem találni ma estére...

A Cool 21.20-kor kezdődő Kémjátszmáját is elsősorban azért ajánlom, mert Budapesten forgott nagy része, felismerhető helyszíneken (kép), felismerhető magyar színészek statisztálásával, másodsorban azért, mert hát Robert Redford meg Brad Pitt. Amúgy nem rossz film, amolyan oldschool kémsztori.

A Mezzon végignézhetjük Gustav Mahler (aki amúgy sokáig itt lakott az Oktogon mellett, és egyike volt az Operaház sok megbukott igazgatójának...) szimfóniáinak jelentős részét. A III-ikról már lemaradtunk, de a IV. (11.30), a VII. (13.00), a VI. (14.35), az V. (16.45), a IX. (20.30) és a II. (22.00) még vár ránk. A mélyre ható élményt Richard Bonával csapathassuk szét, 0.00-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr12777822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása