asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

A halálba táncoltatott lány (2011)

2011.05.09. 17:56 efes

Hules Endre, egy idegen Hollywoodba szakadt hazánkfia, megannyi ismert sorozatokban (24, House MD, Monk, stb.) eljátszott mellékes karakterszerep, egy botrányos rendezői bemutatkozás és egy közepesen gyenge magyar filmforgatókönyv után kirobbanó önbizalommal állt neki A halálba táncoltatott lány történetéhez. A szinopszis már egyszer elkelt táncdrámának, amiről azért annak kézenfekvő stilisztikai sajátosságai miatt is feltételezhető volt, hogy nem egy túlcizellált műről lehet szó; ami aztán ebben a filmben egy félkörívben lendített szívlapát brutalitásával vágja orron a gyanútlan nézőt. Hules irdatlan egója banális, lehetetlen, művi és keresett szituációkba, erőltetett konfliktusba kergeti bele az általában kitűnő László Zsoltot (aki talán színészi szolidaritásból kapta meg a legjobb férfi alakításért járó díjat ezért az idei, csonka és béna, 42. Filmszemlén), Zsigmond Vilmost, az Oscar-díjas operatőr-veteránt, valamint egy csomó derék, sudár és tiszta tekintetű, művészileg példamutatóan alázatos néptáncost és remek zenészt SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED SELF-CENSORED Asanisimasa: 0/10

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr722890678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása