asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Pünkösd vasárnap

2011.06.12. 09:22 efes

Elég kétségbeejtő a helyzet. Ne várja senki tőlem, hogy a Nevem: Senkit ajánlgassam századszorra, vagy hogy gyógyuljon rá a Filmmúzeumra, mert úgysem talál nézhető filmet sehol másutt... Batman! Kezdődik! Gyerünk inkább a Balatonra! Balaton retró az m1-en, 15.30-tól? 100-as nosztalgia-faktor.

Estére van az (azt hiszem) első X-Men-film, A kívülállók (film+, 21.00), jó színészeket láthatunk benne, meg relatíve vicces is lesz, meg látványos is és érdekes is, de hát azért ez mégiscsak egy mesefilm. Ha azonban megengedjük gyermeki énünknek, hogy egy pillanatra (két órára) kikukkantson várbörtönéből, akkor segítségével végig lehet nézni. Jön utána ugyanis az Édes november (RTL, 23.05), amely a romantikus énünknek fog kedvére tenni, aki miután gyorsan visszaszuszakolta a szuperhősök fantasztikus kalandjait újrajátszani akaró gyermekit a helyére, gondosan betárazta a párna alá a papírzsebkendőket, édesdeden fogja végigszipogni ezt a nagyon érzelmes, nagyon megható, nagyon csöpögős és nagyon édes, ám meglehetősen szomorú végű szerelmes filmet. Keanu Reeves szívdöglesztő (talán azóta se, és azelőtt se volt ilyen, soha), Charlize Theron pedig tényleg jót játszik benne (kép).

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr112976780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aquarius 2011.06.12. 12:13:58

X-Men: gyermeki énünk inkább nézzen magyar népmeséket, ne ezt a szart :).

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.06.12. 12:49:00

@Aquarius: Szar? :) Nagyon haloványan emlékszem erre a filmre, de úgy rémlik, hogy annyira nem utáltam... Amúgy, a magyar népmesék is tele vannak ilyen szuperképességű hősökkel. :P

Aquarius 2011.06.12. 13:20:01

Basszus, tényleg meg kell néznem, hogy hiteles legyek? Nem akaroooom... :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.06.13. 09:14:05

@Aquarius: remélem, nem nézted meg, mert tényleg szar volt. :))))
süti beállítások módosítása