asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Utolsó bejegyzés - Költözés

2011.08.18. 11:07 efes

Eljött az idő, hogy odébbálljak, blablabla, blablabla. Kösz mindent, köszi, hogy olvastatok és hogy a mai napig, az utóbbi két és fél évben 306479-szer idekattintottatok. Remélem, néha érdemes volt, és tudtam valami érdekességet, fontos filmet ajánlani, vagy éppen lebeszélni titeket valami szarról. Úgy gondolom, ez a bő 300 ezres oldalletöltés azért szép eredmény egy olyan blogtól, amit egy ember írt szigorúan szubjektív szempontok alapján, ráadásul, film témakörben, amiből annyi van, mint Hollywoodban a filmcsillag.

Azonban szó sincs arról, hogy feladnám, csak új címre költözöm:

http://efesasanisimasa.wordpress.com/

Okokról nem szólnék itt, úgyhogy: köszi blog.hu, kösz olvasók. Viszlát és várok mindenkit szeretettel az új címen. Tisztább, átláthatóbb dizájn, megkönnyített kommentelés, amúgy minden marad a régiben. Csók.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr773047276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.23. 14:38:07

Megelégelted a bloghus problémákat?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.24. 21:11:58

@efes: Én is elgondolkodtam többször, de a költözéssel járó nyűg csak púp a hátamra.
süti beállítások módosítása