asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Focivébé, helyett - 27.nap

2010.07.07. 09:20 efes

Mechanikus narancsok, LOL. Ma este eldől, ki lesz az ellenfelük, a németek, avagy a spanyolok? Az utóbbiakkal tán jobban járnának...

A foci televíziós alternatívája a következő lineup: Duna II, 20.00 - dokumentumfilm Yves Montandról, aki olasz volt, és olyan női voltak, többek között, mint Piaf vagy Monroe, amellett, hogy ő játszotta a klasszikus Félelem bére című thriller főszerepét is, szintén egyebek mellett. (A képen éppen ő magyaráz valakinek valamit.) Ahogy éppen vége,

át kell kapcsolni a sima Dunára, ahol 21.00-kor kezdődik egy francia film, melyben Guy de Maupassant mesél nekünk a XIX.század végi kuplerájokról. A Tellier-ház reményeim szerint tele lesz vaskos szövegekkel, kibuggyanó női bájakkal, harisnyás lábakkal, decens fehérneműkkel. Fülledt budoár-atmoszférára számítok.

(Az alternatíva alternatívája 21.10-kor a film+-on az Erik, a viking. Ezt a filmet, mondjuk, én annyira nem szeretem, mint a Brian életét, vagy a Gyalog galoppot, de sokan mások igen.)

22.35-kor a Duna Tv egy iráni drámába kezd bele, Noora címmel. Akik kristálytiszta, légies szerkezetű, nemesen egyszerű modorban elmesélt, megható, emberi történetre vágynak így a nap végére, itt -és általában az iráni filmekben, mindig- megkaphatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr572135134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.07.07. 12:15:48

Sajnos nyertek a nyomoronc hollandok, ma egyik csapatot sem szeretem, csak a magyar bíró miatt nézem meg...
Félelem bérét már soxor láttam ahogy az Erik-et is, marad az alvás...

alex4427 2010.07.07. 15:33:26

Yves Montand akkora színésze, mit színésze, Istene volt a franciáknak, hogy pl. aznap, amikor meghalt, a fő-francia-tévé (TF1) esti hírműsora semmi másról nem szólt, csak Yves Montandról!
süti beállítások módosítása