asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Péntek

2010.08.06. 09:03 efes

Egy őrült nap lesz ma. Kezdjük az estét azzal, hogy becsukjuk az ablakokat, mert azt mondják a meteorurológusok, hogy még az ég is le fog ma szakadni. Kapcsoljuk be a televíziót 19.00-kor -feltéve, ha biztonságos földkábelesek vagyunk- és a Duna egy óriási Kaposvári Rákóczi-Újpest labdarúgó mérközéssel fog minket lenyűgözni. Ha kibírtuk a következő két órát halálra röhögés nélkül, akkor rögtön utána (21.05) eljön az igazság pillanata: meglátjuk, mi lesz Buci Bordással és mi lett a kitűnő Tűzvonalban című magyar akciósorozatból. Képünkön Stohl András.

Utána laza félóra szörf, majd az m2-n 22.35-kor egy igen jó kis chilei film jön, mely elejétől a végéig gyakorlatilag Egy ágyban játszódik. A következő posztban mondom, mi van vele.

Alternatívának lesz Hellboy (AXN, 21.00) vagy Bölcsőd lesz a koporsód (Viasat3, 21.20), de ezek azért igen alacsonyra teszik a lécet.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32201844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.08.06. 11:19:37

a tűzvonalbanra baromi kíváncsi vagyok. az előző szériáknak megvoltak a gyermekbetegségei, amiket valahogy nem tudtak kinőni a harmadik szériára sem. a negyedik széria forgatókönyvére viszont jó sok idejük volt, most meglátjuk, mit sikerült összehozni a stábnak. szóval kiderül, hogy a szünet jót tett-e az alkotóknak, vagy elkövetik ugyanazokat a bakikat, mint régen.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.08.06. 19:39:07

@mirko vosátka: Hát, sajnos, attól tartok, ez az évad túlságosan a Buciról fog szólni. A Hiányáról.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.08.07. 12:37:46

Why? A Hellboyban volt pár jó poén...
süti beállítások módosítása