asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Vasárnap

2010.10.10. 10:20 efes

Kicsit ugyan reszelős, de alapvetően szép, napos idő lesz ma, használjuk ki! Este aztán Törjön ki a frász! Utána pedig jöhet a Feloldozás...

A frászkitörős filmet Peter Jackson rendezte, még a Gyűrűk ura előtt, s ahogy a címéből is könnyen kikövetkeztethető, ez egy horror-vígjáték, méghozzá kifejezetten a szellemes fajtából. Jó ritmusú, helyenként tényleg vicces kis film a még egészséges Michael J. Foxszal. (A képen) A film a Viasat3-on lesz, 21.10-től.

A végefőcímet nem kell végignézni (már, ha leadják egyáltalán), és gyorsan át kell kapcsolni az m2-re, mert ott már 23.00-tól megy a Feloldozás. Ez egy '81-es angol thriller, ezúttal vicc nélkül már, komolyan, Richard Burtonnel a főszerepben. Egy tipikusan angol, bentlakásos fiúkollégiumba fura idegen érkezik, aki mély, és a kollégium tanításaival ellenkező hatással van a diákokra. A Burton által alakított Goddard atya felveszi az idegennel a harcot és sajátos ördögűzésbe kezd.

Holnap aztán iskola!

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr242359556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása