asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Szerda

2010.10.20. 08:17 efes

Szépen, lassan a Viasat3 állandó résztvevőjévé válik ennek a tévéajánló rovatnak, hiszen igen sűrűn tűznek ott műsorra nézhető, sőt olykor kifejezetten jó filmeket, ráadásul jó érzékkel, jó ritmusban, amikor máshol nincs semmi. Ma Francis Coppola, Susan Heloise Hintonnal közösen jegyzett oklahomai korszakának első filmje kerül adásba. A '83-ban készült Rablóhalban szinte kizárólag csak sztárokat láthatunk, többeket még szinte gyerekként. (Na, ki kicsoda a képen?) A film valamiféle rock&roll-musicalba öntött nemzedéki dráma, pici moralizálással, szép képekben. Rendhagyó és megható élmény megtekintése, bár annak idején az "értő" amerikai közönség kifütyülte a bemutatóján. Itt, ma 22.30-kor kezdődik. Hogy addig mi legyen?

Nézzünk House-t. Vagy meccset.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32384529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.10.20. 10:41:57

Michael Jackson's This is it (HBO, 21:20, aki még nem látta), vagy Psycho (Cinemax2, 20:00)
süti beállítások módosítása