asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Péntek

2010.10.29. 12:37 efes

Este tízig semmi, megasztár, NCISCIASCI, és a többi baromság. Az m2-n viszont ekkor kezdődik a Tulpan című német-kazah-lengyel-orosz-svájci koprokdukcióban készült filmvígjáték, amit már csak internacionalista volta is kellően érdekessé tesz. A történet annyi, hogy egy kazah birkapásztor nősülni szeretne, azonban ebben igencsak zavaró tényezőként hat nagy és elálló két füle. Must see! (kép)

Akinek ez nem megfelelő választás, az magára vessen. Bár fél órával korábban, 21.35-kor az m1 egy Peter Falk-filmet ad, a Viharos vakációt, ami nem Columbo-epizód, hanem dráma. Péter bácsi (aki, amúgy, magyar, Falk Miksa kései rokona) ezúttal egy nyugdíjas vegyesboltos alakít, ami nem baj, csak éppen a filmnek van valami ótvar szentimentális szaga, így ráérzés-szerűen. De lehet, hogy tévedek.

A tv6 péntek esti oldszkúl-horror sorozatában a Dühöngő majom lesz (22.00-tól), ami olasz gyártású, tehát minden bizonnyal igen vicces lesz. Egy tudós agresszivitást serkentő szerrel kísérletezik egy majmon, ami nyilván elszabadul, stb., stb. Láttuk már. Mint ahogy láttunk már lövészárokban szopó katonákat is a háborúban: Az árok (Duna, 23.15).

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr782407590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.10.30. 09:28:15

Tulpan 7/10 tényleg jó volt, olyan, mint a pityergő teve és a The Cave of the Yellow Dog, én valamiért szeretem az efféle filmeket
süti beállítások módosítása