asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Szombat

2010.10.30. 09:22 efes

Este kilencig szokásosan semmi, ekkor megnézhetjük a Duna II-n Andy Garciával az El Tropicót, ami éppen elmegy, ha nincs más... Én mondjuk tuti a Riddicket nézném már akkor a tv2-n, tíz perccel később kezdődik (21.10). A Sötétség krónikája bár alapvetően baromság, mégis van valami határozott sármja. Vin Diesel, ugye... (a képen)

22.45-kor a Dunán majdnem Shakespeare-korabeli Nőies játékokat csodálhatunk meg, melyben férfiak öltöznek női ruhába a kor színjátszási szokásai okán, és pazar meg színpompás is lesz itt minden nyilván. Nem láttam még ezt, de Richard Eyre csinált már életében jó filmet, így a remény él.

De van 21.45-től egy Robert Redford-filmünk is az m2-n, melyben lesznek lovak, szélfútta szőke fürtök, kockásingek és vidéki idill, sajnos Jennifer Lopez is. A Befejezetlen élet amolyan romantikus dráma, mely olykor bizony átcsusszan a giccsbe - viszont szombat este talán még belefér... Ajánlanám még közvetlen ezután az Edward Nortonos Színes fátylat, de az sajnos már annyira nyálas, hogy talán hagyjuk is. Mára ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr622409226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.10.30. 12:09:37

Riddick: valahol megvan az, hogy láttam, de az égegyadta világon semmire nem emlékszem belőle, még csak halvány emlékfoszlányok szintjén sem. Majd még eldöntöm, hogy ez tulajdonképpen óva intő jel vagy csak szimplán ennyire lyukas az agyam.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.10.30. 12:23:42

A Színes fátyol könyvben jó, a filmben tényleg elment hatásvadász/érzelgősség felé.
Aki nem látta a régi filmet a Vérbeli hajszát az könnyed kikapcsolódásnak ajánlom a Filmmúzeumon ma 15:35 kor. (Anno gyerekkoromban tetszett, azóta nem láttam.)

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.10.30. 15:06:54

én korteskednék kicsit a fátyol mellett. aki alapvetően nem iszonyodik a romantikus drámáktól, az simán bevállalhatja. plusz Watts és Norton is jó benne.
süti beállítások módosítása