asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Hétfő

2010.11.08. 08:48 efes

Pasolini az Ezeregyéjszaka virágainak forgatása során készített egy dokumentumfilmet is Indiában, melyet egy későbbi, ismeretes okokból el nem készült játékfilmjéhez szánt, mintegy tanulmányképpen. A Szanáa falai a világ egyik legősibb városának maradványait mutatja meg 1971-ben. A ritkán látható dokumentumfilmben Pasolini azt a kérdést feszegeti, milyen esélyei vannak modernizálódó világunkban régmúlt kulturális örökségünknek a fennmaradásra. A film 19.05-kor kezdődik az m2-n.

Elgondolkodtató, hogy az egyik legnagyobb tekintélyű, legidősebb filmesünk vette magának először a bátorságot, hogy megpróbálja lerántani a leplet a napi politikai élet korrupt és hazug világáról. Makk Károly Így, ahogy vagytok című filmje állítólag messze nem hibátlan, azonban hiánypótló jellege miatt, valamint a kitűnő magyar színészek miatt is erősen ajánlatos megtekintése. Nincs kifogás, az m1 mindenkinek ingyen vetíti, 21.35-től. (kép)

A Hetediket, minden idők egyik legjobb thrillerét úgyis mindenki látta már kismilliószor. Aki mégsem, az 22.30-kor a Viasat3-on pótolhat.

Nézhetünk kortárs operát is a Dunán: Marco Tutino A lakáj című operája fiatal cseh, francia, orosz és amerikai művészek tolmácsolásában egészen biztosan komoly élmény lesz, magam is biztosan belenézek, ha a Tanár Úr filmje túlságosan nehezen csúszik. Kezdés: 21.45.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr352432829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. No 2010.11.08. 16:59:09

De van kifogás! Tavaly április óta ugyanis nincs előfizetésem tévére, semmilyen! És csak a film+-t sajnálom belőle! Háá-háá!
süti beállítások módosítása