asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Csütörtök

2010.11.25. 09:36 efes

A Duna II. Autonómián 21.00-kor kezd a Fél Nelson című amerikai dráma, amit már ajánlottam, így most is ezt teszem. Dráma, narkós tanár a külvárosi iskolában, magány, effélék: jó film, nagyon jó színészekkel.

A tv2-n 21,20-tól Durr, durr és csók, ami egy nagy baromság, de annak kifejezetten szórakoztató. Piti bűnöző, aki véletlenül csöppen egy filmforgatásba, ahol rendőrt kell játszania, ráadásul trénere egy igaz rendőr, aki viszont utálja az egész hercehurcát. A képen a két főszereplő: Val Kilmer és Robert Downey Jr.

Aztán mára ennyi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr862472023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2010.11.25. 09:54:43

A Fél Nelson engem vagy nagyon rossz passzban talált meg, vagy nem tudom, de nem bírtam végignézni. Gosling gyereket mondjuk alapból nem szívlelem, olyan mint a döglött béka.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.25. 12:01:42

@kaamir: Nem rossz pedig Gosling, nekem éppen az tetszett, hogy sikerrel került el minden olyan drogos-klisét, amit pedig 10 színészből 9 behúz. Tök olyan volt, mint egy átlagember, aki történetesen drogozik - és ez elsősorban tetteiben tapintható és csak másodsorban jelenik meg külsőségekben. Ez éppen olyan, mint a részeg alkoholista alakításának problematikája: egy bizonyos szint után már az ember az ellen küzd, hogy ne látszódjon részegnek, bármennyire is be van baszva, és ezt a kettősséget kell a színésznek eljátszania. Gosling ezt szvsz tökéletesen csinálta meg herkásban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.11.25. 13:20:29

Half nelson semmi extrát nem mutatott, ami megfogott volna, sokan túlsztárolják, szerintem alaptalanul, vagy csak én alapjában mindent a dél-koreai, japán és dán filmekhez mérek. 4/10

Kiss, kiss bang-bang meg funny popcorn film, teljesen jó egy kis derűre. 6/10
süti beállítások módosítása