asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Péntek

2011.03.04. 09:09 efes

Természetesen a felülmúlhatatlan A piszkos tizenkettőt, bármennyiszer (film+, 21.10), vagy a tényleg közel tökéletes Tökéletes gyilkosságot, szintén nem először (Viasat3, 21.15).

Az Alex Csodaországban már viszont egy tényleg érdekes darab, mondhatni unikum. Egy Európában sikeres filmrendező kalandjai Hollywoodban, művészet kontra szórakoztatóipar, européer kifinomultság kontra amerikai faragatlan céltudatosság, effélék. Az 1970-es filmben az akkor még iszonyúan fiatal, Kelly hőse-fazonú Donald Sutherland alakítja a filmrendezőt, Ellen Burstyn a nagyravágyó feleségét, de fontos és jellemző jelenetekben cameózik (a Szelíd motorosokat éppen befejező Kovács László fényképezte) filmben Federico Fellini és Jeanne Moreau is, önmagukat alakítva. (Duna, 21.15)

A Viasat6 péntek esti (22.00) retro-horror sorozatában egy 1971-es spanyol-NDK !!!! horror kerül a véres terítékre, A vámpírok éjjele címmel, ez sem lesz akármi, ha kibírunk tíz percet röhögés és/vagy elkapcsolás nélkül.

A Story4 pedig egy drámát szállít ma estére, hiszen a filmbéli középkorú házaspár (Sissy Spacek és Tom Wilkinson) otthonának A hálószobájában kezdetben úgy tűnik, minden rendben van, mígnem egy nap hazaérkezik egyetemista fiuk (Nick Stahl) barátnőjével, a csinos és kacér barátnőjével (Marisa Tomei). Mi ez, ha nem drámai szituáció? Kezdés: 22.30

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr122709087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása