asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Elindult a magyarhangya!

2011.05.05. 19:38 efes

Elindult a magyarhangya bérlet árusítása.

Lenyűgöző épületvetítés és mindentudó ANTtrailer.

 

 

A magyarhangya egy látványos fényfestés keretében mutatta be a hangyaPASS#01 filmjeit a Corvin mozi homlokzatán, 2011.  május 3-án este 21.00 órakor. Battha Gáspár és az illuvision egy 8 perces trailer show-val kápráztatta el a corvin közi érdeklődőket.

 

A rendezény után elindultak a bérletárusítások Budapesten a Corvin, Művész, Toldi, Odeon Lloyd és Vörösmarty mozikban. A hangyaPASS#01 abba a moziba érvényes, ahol azt megváltották.

 

A vidéki városainkban a Lokális Támogatási Programunk miatt május 9 után kezdjük árusítani a hangyaPASS-t. Bízunk abban, hogy minél több városban tudjuk 3600 Ft-nál olcsóbban kínálni a bérletet. Szombathelyen 450.000  forint  támogatás gyűlt össze, ami azt jelenti, hogy ott 2315 forintba kerül a bérlet.

 

A  magyarhangya.hu oldalon, a fényfestéssel egy időben jelent meg az ANTrailer, amely Magyarország első interaktív filmelőzetese. Homola Dániel egyetlen, irányítható videóba ágyazta be a filmekhez kapcsolódó rengeteg érdekességet és fontos információt.

 

Egyelőre a következő városokban biztosított a hangyaPASS#01 filmjeinek vetítése: Békéscsaba, Cegléd, Eger, Gyöngyös, Győr, Kiskunhalas, Pécs, Sárospatak, Szeged, Szolnok, Szombathely. Minden városban számítunk még helyi cégek lokális támogatási felajánlására, mely a Magyar PR szövetség ajánlásával, CSR tevékenységként számolható el.

 

Abban a városban, ahol egyelőre nincs vetítési helyszín, de ha a közönség megszervezi magát és jelentkezik a monipolgar@magyarhangya.hu e-mail címen, a mozik beszállnak a projektbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr312880552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása