asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Csütörtök

2011.05.05. 08:48 efes

Immár szinte szokásosan, csütörtök - sehol semmi. A Fem3-on (amit én nem láthatok) 22.00-től lesz egy Lélekszám 436 című kanadai film, ha jól emlékszem, amolyan thrillerféle, ami egy faluról szól, melynek lakossága nem változott az elmúlt száz évben. 436. Izgi, nem? (A valóságban, ha nem is szaggatjuk szét a fotelkarfát, de azért nézhető film, ráadásul nem is amolyan gondolat-nélküli szórakozás: bigott vallásosság, idegengyűlölet, effélék.)

A Mezzon jazz-csütörtök, főleg jazz-énekesnők: Bessie Smith (20.30-tól), majd Melody Gardot. 22.00-tól gitár-konferencia (R. Malone, M. Whitfield, P. Martino), aztán 0.00-tól Garbarek. Hallgassunk bele ízelítőnek a gitárosokba:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr722879018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása