asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.06.04. 11:11 efes

Most vagy én vakultam meg, vagy tényleg semmi érdemleges nem lesz ma a tévében, legalábbis a nagyobb magyar csatornákon. A kormánypártiak Trianonoznak, a piacpártiak megúsznak, a lehető legkisebb rizikóval (tévéshow, illetve lejárt szavatosságú, noname gagyik). Nincs mese, ki kell menni megmártózni valamelyik kerthelyiség langymeleg kora nyári balzsamjában.

A betegesen nyárgyűlölő operabarátok Carmennel vigasztalódhatnak a mezzón, ami egy igazi slágerdarab, John Eliot Gardiner pedig nyilván tisztességesen oda is teszi. (20.30) Ízelítőül, hallgassuk meg az opera egyik ismert slágerét:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr542956054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása