asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Kézzel festett moziplakátok, Ghánából!

2009.12.05. 08:46 efes

Konkrét csiszolatlan gyémántokra bukkantam az internet sötét bugyraiban: kézzel festett moziplakátokra, az afrikai Ghánából. A filmtörténet "gyöngyszemei", bájosan naiv felfogásban, viszont mindent megértve.További, igencsak explicit plakátok: itt, itt és itt.

tovább »

Happy Birthday Empire!

2009.12.02. 13:01 efes

20 éves lett az Empire Magazin, aminek alkalmából egy igen esztétikus sztárfotó-remake sorozatot jelentetett meg. Ízelítőül íme kedvencünk, Jack:

Anyád, a zombik! (Zombieland, 2009)

2009.12.01. 13:28 efes

Minden idők legnagyobb anyagi sikerét hozó zombifilmje egy romantikus vígjáték. A Zombieland-ben ugyan téblábol egy seregnyi zombi, a főszereplő romantikus szerelmesek legfeljebb annyi figyelmet szentelnek rájuk, mint langyos nyári éjszakán, amikor reszket a hold a tó vizén, egyik…

Kalap, kabát (Coco avant Chanel, 2009)

2009.11.30. 13:47 efes

Anne Fontaine Coco Chanelről szóló életrajzi filmje körülbelül annyira érdekes, mint egy szabászati ismeretek-óra a 611-es számú Alfredo Lima Ipari Szakmunkásképző Intézet női szabó-osztályában. A szakma iránt elhivatottak számára kihagyhatatlan, de legalábbis jól felfogott…

süti beállítások módosítása