asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Alvilági játékok (Lucky Number Slevin, 2006)

2010.03.15. 19:21 efes

Nyomokban Tarantinós és Guy Ritchie-s hatásokat tükröző, közepesen érdekes bosszúfilm Paul McGuigan Lucky Number Slevin című filmje (spoileres wiki link), melyben jó színészeket láthatunk karikaturisztikus szerepekben és trendi képekben. A sztori a leggyengébb szál a projektben, ugyanis annyira klisékerülő és olyan túlzottan fordulatos, hogy a közepe táján egész egyszerűen elveszti érdekességét és ettől kezdve leginkább kissé flegma fásultsággal pipáljuk ki a soron következő "meglepő és mulatságos" fordulatot: Ja, hogy ő? Ok. Puff, na ennek is annyi. És így tovább.

Lucy Liu viszont tényleg meglepő a cserfes kórboncnok szerepében, míg Morgan Freeman (Főnök) és Ben Kingsley (Rabbi) komoly súlyú a két rivális gengszterfőnök szerepében. Bruce Willis bérgyilkosként már olyan toposz, mint annak idején John Wayne volt seriffként, annyit játszotta már, hogy nehezen vehető komolyan. A főszerepben egy fiatalkori és kisimult Tommy Lee Jones-ra emlékeztető fizimiskájú Josh Hartnett kellő lendülettel és némi rejtéllyel oldja meg feladatát, nem kis szerepe van abban, hogy a film végül is nem kudarc. Csak egy közepes átveréses, személyazonosság-cserés bosszúfilm, melyben azért ennél több is volt. Az asanisimasa szerint ez csak 5/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr951842016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog.art 2010.03.16. 07:40:31

teljes egyetértésem. az elején nagyon belelkesültem, hogy itten valami durranni fog filmtéren, de kb fél óra után lelappadt az extázis. azért egyszer meg lehet nézni.

Aranylab6 2011.11.17. 15:22:03

biztos elfogult vagyok, de sztem krva jó!
süti beállítások módosítása