asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Focivébé helyett - 4.nap

2010.06.14. 11:12 efes

Hát, ahogy döcög ez a vébé, normális embereknek egyre inkább új, vagy éppen az eddig is megszokott dolgokat kell újrainstallálni. Az azért mégiscsak botrányos, hogy eddig csupán egyetlen csapat focizott a látott tizennégyből, és az is éppen a német volt... Tényleg azt mondom, eddig csak a vuvuzella miatt érdemes erről az vébéről beszélni (arról is csak kortárs zenei konstellációban...:)

Tehát, a Hollandia-Dánia, a Japán-Kamerun és az amúgy komoly brutáliának ígérkező Olaszország-Paraguay meccseken kívül, mi lesz ma a tévében? (Megint esik, sőt zuhog.)

m2, 23.15 - Genya. Larry Clark általam nem látott paradoksija, nyilván majd tinik fütyiznek, puniznak benne, sőt tán még lesz drog is. Nem lesz könnyű mozi, nézem is, ha még ébren vagyok.

Duna, 23.20 - Vagy ezt az olasz-eu dokumentumfilmet, állam és maffia-témában: Más világ. Előtte 20.30-tól lesz egy Filmbarát című amerikai (port.hu szerint filmvígjáték, szerintem inkább) dráma, ami nem különösebben frappáns témáról, pénz nélküli önjelölt zseni filmesekről szól. Ezt azonban minden bizonnyal ki fogja ütni

az RTL Klub, na nem a békával, hanem a Hazudj, ha tudsz! második évadának első részével (21.20). Tim Roth (a képen) egy hiperokos pszichiátert alakít, aki szanaszéjjel szívatja a gonoszokat. Testbeszéd, szemkontaktus, paranoia a köbön. Egyik kedvenc sorozatom. Közvetlen utána esetleg A rejtély, de az nekem nem nagyon jött be. Nagyjából, ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr972080417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holnap Kapitány · http://iloveyouso.blog.hu 2010.06.14. 15:48:51

A Pozsonyi Nagydíj

holnapkapitany.blog.hu

Holnap Kapitány -- Mesék egy elképzelt Magyarországról
süti beállítások módosítása