asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Focivébé, helyett - 22.nap

2010.07.02. 09:17 efes

Ma megint lesz foci!!! Délután holland-brazil, egyfajta előrehozott döntő (valójában az első negyeddöntő), vízválasztó, ki mutatja meg foga fehérjét, elválik-e a szar a májtól? Este Uruguay-Ghána, szimfónia lábszárcsontokra, inakra, szalagokra és színes lapokra. Hajrá Ghána!

Az otthon maradni kényszerülő focifóbiások ha merészek, megnézhetik a Hegylakó 3-at a film+-on, 21.10-től, a végén ugye, mindig csak Freddie Mercury maradhat:

A többség azonban legjobban teszi, ha a viasat3-ra kattint 21.20-kor, ekkor kezd ugyanis az Üzenet a palackban című bőnyálú romantikus izé, Kevin Costnerrel, Robin Wright Penn-nel és Newman Pali bácsival. A filmet is magyar rendezte: Mándoki Lajos.

Meccs utánra egy svéd dráma jut, amely egy kiközösített srácról szól, aki viszont pingpongban gyaláz le mindenkit. Szerintem jó lesz: m2, 22.00, A pingpong királya, rendezte Jens Jonsson.

Ps.: Duna Tv. 00.10. Kim Ki-duk: Az íj. Brutálisan minimalista dél-koreai művészfilm egy kényszerházasság hiábavalóságáról. Ínyenceknek kötelező (más úgyse fogja megnézni...)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr432124710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.07.02. 11:02:33

Remélem Brazilia nem taktikázza el magát és tovább menetel, és Uruguay megérdemli a továbbjutást, harcos egy csapat...

A Pingpong királyai jó 1x nézhető, 'tipikus' svéd filmecske.
süti beállítások módosítása