asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Péntek

2010.07.23. 10:04 efes

A mai napon a tévék mindenképpen szeretnék ép ízlésű nézőiket megkímélni a tévénézés átkos gyötrelmétől, mivel oda s vissza áttúrva a port.hu-t nem találtam az égadta világon semmit se, mi komoly alternatívája lehetne egy jó kis kerthelyiségbéli üddögélésnek. Bár, ha azt nézzük, hogy a meteurológusok szerint valami hidegfront vagy mi közeleg, a helyzet akár komoly hisztériás rohamokra is okot adhat.

Vész esetére: a Duna II-ről nem kell elkapcsolni. 21.05-kor a Dunai hajós első része, Koncz Gabi bácsival a címszerepben és olyan szereposztással, hogy elbőgöm magam (Agárdy, Bujtor, Kállai, Latinovits). Üzenet a gyerekkorból, amikor még Verne Gyula mesélte nekünk az univerzumot.

Utána egy kevéssé ismert, tragikus sorsú erdélyi költőről, Horváth Istvánról láthatunk egy portréfilmet A ledőlhetetlen torony címmel, majd (22.45-kor) Kaszim Tarek Pub-Fiction című kisjátékfilmjében tovább nézhetünk kitűnő magyar színészeket. A kényszerű, mindennapi kocsmatúrákról szóló film szerepeit Igó Éva, Cserhalmi György és Újlaki Dénes játsza.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr752170441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. No 2010.07.23. 12:37:46

Én olyan új magyar filmet szeretnák látni amibe nem mennek kocsmába és nem cigányok különösen Gryllus Dorka nem cigány kurva benne sőt egyáltalán ne is szerepeljen és nincs zenés betét és nem jáccódik színházba dolgozó szinglik között és nem mászok tüle a falra

P. S. Meg ne legyen benne olyan hujberferis vicces gyerek se ha kérhetnák

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.23. 18:53:28

@Dr. No: Itt kizárólag régi magyar filmekről volt szó...:) Ráadásul se Dorka, se Hujber nem játszik egyikben sem. :) Viszont a Dallas Pashamendét nemsokára megnézem...:P

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.23. 18:54:48

@efes: Amúgy pedig, ma még mindig a kocsmákban történik minden, mi érdekes. Ezen Viktor király sem tudott még változtatni, de sejthető irányai sem mutatnak másfelé.

Dr. No 2010.07.25. 08:53:30

@efes: Én unom e mái kocsmát
süti beállítások módosítása