asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Vasárnap

2010.08.01. 09:34 efes

Mivel állítólag hamisítatlan nyári idő lesz, senki nem néz ma tévét. Ha esetleg a délután mégis belelépnénk a strandon egy gondatlanul eldobott sörösüveg éles szélű cserepeibe, akkor nincs más választásunk, mint az m2-n 19.30-tól bekötözött lábbal megnézni Mézga Aladár egyik utazását, ma éppen a Dilibolygóra. Vicces lesz. (Képünkön maga, a Mester látható, egy másik projektjében.)

Nyolctól szabadfoglalkozás, kattingassunk össze-vissza nyugodtan, de kilencre (21.00) feltétlen érjünk a Dunára, ahol a leghíresebb magyarról láthatunk egy román-francia-osztrák-német dokumentumfilmet Lugosi Béla, a bukott vámpír címmel. Izgalmas lesz.

Ahogy vége a Béla bácsiról megemlékező műsornak, 22.00-kor a Viasat3 elkezdi (úgy hirdetik, reklám nélkül) a Porsche-tolvajok című krimit vetíteni, melyben pl. D.B. Sweeneyt, Charlie Sheent és Randy Quaidet nézhetjük meg egyik első szerepükben. Első látásra talán ábécé-végi kategóriás szemétnek tűnik ez az 1987-es film, valójában azonban egy igen tisztességes krimi, melynek mélyebb tartalmai sem tompítják az izgalmakat. Ezenkívül sok-sok, ma már oldtimernek számító szép autót is láthat a filmben, aki esetleg az effélékre gerjed.

Aztán gyors körkapcsolás, majd szépen belealudhatunk a már ezerszer látott Amerikai szépségbe (ha mégsem, akkor tv2, 23.55), hogy álmainkban harmatos füvű réteken szökelljünk, feledve a gézpólyában lüktető lábunkat.

Persze, ezt a szörfprogramot megejthetjük akkor is, ha semmilyen baleset nem történt velünk, egyszerűen csak semmi kedvünk nincs tömött teraszokon, romkocsmákban órákat várni egy nyamvadt pohár sörre.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr602190524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása