asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Vasárnap

2010.11.07. 10:34 efes

21.00-kor a Szerelem tengere az egyik mai film a Viasat3-on, benne Al Pacino (kép!) Oscarra jelölt játékával, s remélhetőleg szegény Végvári autentikus szinkronjával. Pacino amúgy kiégett, cinikus, öreg zsarut alakít, aki szerelmes lesz egyik utolsó ügyének első számú gyanúsítottjába (akit Ellen Barkin alakít). Régimódi, romantikus krimi, semmi meglepetés, ami viszont ez esetben kifejezetten erény. Tipikus vasárnap esti film.

A másik mai ajánlat pedig egy nem tipikus hollywoodi alkotás, Robert Altman zseniális életművéből: A Cuki hagyatéka egy csavaros, fordulatos, frivol humorú krimi, mely a műfaj szabályait is igencsak csúfondárosan kezeli, mégis működik. Nagyszerű színészek itt is: Glenn Close, Julianne Moore. A Duna tévé vetíti ezt a remek kis filmet, 23.40-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr92429977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása