asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Kedd

2010.11.23. 08:22 efes

Vajon, a lejárt szavatosságú, naflatinszagú régi magyar vígjátékok előkaparása, már az "új magyar szellemiség" jegyében történik? Ajjajjajj, akkor nagy a baj...

Ezekkel és az Ajax-Real mérkőzéssel szemben mindössze a Viasat3 állít nézhető alternatívát (21.30), Michael Winterbottom '98-as Halálos szenvedély című berlini Arany Mackóra jelölt filmjével, melyben a magyar származású Rachel Weisz játssza a főszerepet. "Ez egy csodásan fényképezett kisvárosi dráma magányról, féltékenységről, szomorúságról és szerelemről, hiteles karakterekkel és realista cselekményábrázolással" - írja valaki az imdb-n. Én nem láttam még.

Vagy van Vészhelyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr612467163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varga Denes 2010.11.24. 21:59:33

Francba, ha ezt egy nappal előbb olvasom.. Már régóta meg akarom nézni a halálos szenvedélyt. Megnézted? Ha igen, milyen volt?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.24. 22:27:09

@wurlitzer: Körülbelül az utolsó 30-35 percet láttam belőle, így csak benyomásaim vannak. Egyedi képi világ, Weisz jó, de összességében lehet, hogy giccs-gyanús. De mondom, nem láttam az egész filmet. A Viasat3 szokott ismételgetni amúgy, csak éppen lehetetlen időpontokban.

Viszont volt tegnap kora este a Nevem Senki is. :) ííí, de jó volt.:)
süti beállítások módosítása