asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szombat

2011.03.12. 09:13 efes

Az olasz meló nem egy óriási etwas, azonban a komoly szereplőgárda és a műfajilag tiszta, ügyes rendezés egy igen kellemes, szombat esti szórakoztató mozivá teszi. Bővebben itt. (tv2, 19.30)

A Románc és cigaretta az inkább színészként ismert John Turturro rendezése, akit hogy azért túlzottan ne jöjjön zavarba a rendezői székben, még talán az előbbi filmet is felülmúló színészcsapat segít ebben a romantikus vígjátékban. Részletekért katt a filmcím linkjére. (m2, 21.05)

Az este legérdekesebb filmjére sokáig kell várni, hiszen a Figyel a tenger már a másnapban, 0.05-kor kezd az RTL-en. A japán romantikus dráma egy gésa és egy szamuráj szerelméről (kép) szól, Kei Kumai rendezésében. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a film Kuroszava Akira forgatókönyvéből készült.

Alternatívaként a Story4 Agatha Christie-filmjeit ajánlanám, Miss Marple-től (19.00) Hercule Poirot-ig (21.00), modor, báj, sőt bűbáj-hegyek, vagy a Filmmúzeum Gömb című scifijét, pl. Dustin Hoffmannal - én annyira nem bírom, de hátha valaki igen. (21.00)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr802731474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása