asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

51-es körzet (51, 2011)

2011.03.24. 18:31 efes

Szegény Ed Wood forog a sírjában, hiszen ilyen csont nélkül minden scifi-közhelyet, logikai és cselekményszervezési bakit, elhibázott színészvezetést, és egyáltalán, balfaszkodást filmen még ő sem tudott behúzni, mint azt teszi (az amúgy színészként jobban ismert) Jason Connery vadonatúj 51-es körzet című filmjében. OK, nem mozifilmről van szó, mégcsak nem is straight-to-DVD kiadványról, hanem egy szimpla tévéjátékról, ami a SyFy csatorna számára készült, így minőségében legfeljebb az itt futó, (relatíve) olcsó scifi-sorozatokhoz lehet mérni.

A sztori annyi, hogy végre-valahára újságírócsoportot fogad a hírhedten titkos, így automatikusan mindenfajta feltételezések, sőt összeesküvés-elméletek kipattanására is okot adó katonai objektum, ám éppen akkor szabadul ki az összes ott fogvatartott földönkívüli - hamisítatlan ótvargagyi zsékategóriás horror, az Xtro-filmek modorában. Nem is tudom, miért néz az ember ilyeneket. Bűnös élvezet? Legfeljebb. Kellően biztos stílusismerettel lehet szórakoztató, nem mondom, hogy nem röhögtem fel néha, de azért többet bosszankodtam, hogy "de mi a faszér nem lövi már le a gecibe?!", és hogy "nézz már magad elé, te majom!" és effélék. Asanisimasa: 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32768737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.03.25. 07:36:42

kösz akkor kihagyom, pedig nagy sci-fi fan vagyok...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.25. 17:29:43

SyFy---már ez is elég volt, hogy leszűrjem a minőséget. Meg a trailer is elég volt.
Egyébként ez nem Area 51, csak sima 51. Az Area 51 majd később érkezik Oren Peli prezentálásában

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.25. 18:47:11

@koimbra: Jaja, tudom, az okoz némi zavart, hogy a magyar torrentek mégis 51-es körzetként jelzik ezt a filmet.
süti beállítások módosítása