asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Csütörtök

2011.04.07. 08:40 efes

A Machuca című chilei filmet nem először adja a Duna tévé, ajánlottam már, láttam is már, így most is ajánlom, ügyes kis darab. A film két kissrác barátságán keresztül beszél társadalmi és politikai megosztottságról, és más hasonló szarságokról, mely a hetvenes évek első felében voltak tapasztalhatók Salvador Allende szocialista Chiléjében. Ha valakiben bármi asszociációt keltene e film a jelenlegi hazai közállapotokat illetően, az biztosan csak a képzelet tünékeny szüleménye. Nálunk természetesen minden rendben van és minden a legjobb úton halad... (Kezdés: 21.00)

Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki még nem látta a Bridget Jones naplóját, így lehet, hogy ma estére már én sem leszek szűz e tekintetben, hiszen a tv2 megszabadít ettől e tehertől. Nekem a dagi csaj elviselhető szokott lenni, a cápaszájú romkomban mindig verhetetlen, Colin Firthre pedig kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy miből lett a cserebogár. Kezdés: 21.25.

Az Ivanovék karácsonya című orosz abszurdot éppen azelőtt láttam egy nappal a Kamrában, hogy a rendező Gothár Péter tévéjátékot faragott volna belőle, amit most nézhetünk meg az m2-n, 23.30-tól. A színpadon jól működő előadás, változatlan -és remek!- szereposztásban valószínűleg még intenzívebb élményt nyújt a már közelikkel is operáló tévéváltozatban.

Nagy a köd a skizofréniával, illetve a tudathasadásos állapotokkal kapcsolatosan a köztudatban. Ezt a tanácstalanságot és félreértéshalmazt igyekszik eloszlatni a Hasadt elmék című ismeretterjesztő film, 0.10-től, a Dunán.

A Story4-en megnézhetjük, mit csinál Dzsudzsák az Eindhovennel a Benfica otthonában, 20.40-től.

A film+ keményet pörget éjszakára, ui. 23.00-tól Született gyilkosok, utána pedig 1.10-től 21 Gramm.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr612806425

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.07. 12:22:36

Hamarosan eldől kik jutnak az Európa Liga legjobb négy csapata közé. A Benfica-PSV, Porto-Spartak Moszkva, Dinamo Kijev-Braga, Villareal-Twente párosításokból kerülnek ki a továbbjutók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2011.04.07. 09:32:54

Egyértelmű fim+ (ha valaki nem látta volna ezeket még).
süti beállítások módosítása