asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Vasárnap

2011.04.17. 08:59 efes

Ahogy nézem a kínálatot, minimum este tízig felesleges bekapcsolni a készüléket (vagy ha igen, akkor szabad program), akkor is csak a Filmmúzeumot fogni képes szerencséseknek (más szempontból viszont szerencsétleneknek). Ekkor kezd ugyanis Pier Paolo Pasolini Élet-trilógiájának utolsó darabja, Az Ezeregyéjszaka virága, amelynek port.hus műfaji megjelölésén azóta is röhögök. Aszondja, hogy: fantasztikus kalandfilm. Ja, a Biblia meg negatív utópia. Bár, végül is...

A király táncol az egyik kedvenc filmem. A balett-táncosként is jelentős XIV."Napkirály" Lajosról (kép) szól Gérard Corbiau filmje, valamint az ő udvari muzsikásáról, bizonyos Jean-Baptiste Lullyről, vaskos, aranytól roskadozó, túlburjánzó barokk, atomi erejű zenével. Még mellékszereplőként is olyan, viszonylag jelentékeny figurák tűnnek fel, mint Moliére... (Duna, 22.15)

A Vízbe fojtott bűnöket már sokszor ajánlgattam, valamiért azonban nem nagyon jön be a népnek... Pedig nem rossz film, bár ami igaz, az igaz, nem húzza pulzusunkat 70 fölé. Viszont ráz. (m2, 22.50)

Van még mára egy Keresztapa 3-unk, álmatlanságban szenvedőknek, 170 hosszú percben. (tv2, 0.15)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr602832841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása