asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk a tévében? - Hétfő

2011.04.18. 08:19 efes

Nem láttam még ezt A nyakörv című filmet, nyilván valami buta akciófilm, azonban vannak itt olyan tényezők, melyek alapján mégsem söpörném le a képernyőről. Luc Besson áll a project mögött (íróként és producerként), ami ugyan még nem biztosíték semmire, de hátha mégis. Jeti Lit én bírom, harcosként is és akciósztárként is, ez már, nekem legalábbis, valami. Morgan Freeman viszont abszolút, Bob Hoskins dettó. A rabszolgasorsban kiképzett, kíméletlen gyilkológép egy nap összetalálkozik egy vak zongorahangolóval, aminek következtében megváltozik az élete... - hát ez gyönyörű, nem? :) (Cool, 21.20)

Az alap Rocky sem egy ördöglakat, mondhatnám gyermekien egyszerű, naiv mű, azonban Sylvester Stallone nem véletlenül kapott érte egy vájdling Oscar(jelölés)t, melyből három komoly azért be is akadt: na, mondjuk, nem a legjobb színészi... Pedig csépelte azokat a fagyott marhákat rendesen, és micsoda arcokat vágott, főleg már péppé verve! Én bírom, legalábbis, ezt még. (Aztán még az utolsót is). (Viasat6, 22.00)

Aztán Megáll az idő. (kép)(Filmmúzeum, 22.45)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr282835406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása