asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk a tévében? - Csütörtök

2011.05.19. 08:58 efes

Ugye, immár hagyományosan zenenap a mai, de azért lesznek filmek is. Kivételesen. Mindenesetre, délután ismét Giro - uncsi lesz, már mondták tegnap Sipiék is, tök sík szakasz, Cavendish nyer megint. Mondjuk Ravennában lesz a befutó...

Este az m1 egy paradogmatikus francia dokumentumfilmmel kísérletezik, melyben ismert francia színésznők (Julie Depardieu, Charlotte Rampling, satöbbi) magánéletéből tár elénk ciki és/vagy mulatságos és/vagy botrányos pillanatokat. A színésznők báljáról a priori azt mondom, hogy inkább trendiségből Dogmás, valójában inkább öncélú virblizés és bulvárba hajló modoroskodás. Aztán, lehet, hogy tévedek... (21.40)

A FEM3-on A mások élete. (22.00)

A Dunán folytatódik a múlt héten elkezdett Woodstocki napló, ma a szombati nap dokumentációja kerül adásba. (22.45)

A mezzon a szokásos jazzest, jobbára általam nem igazán kedvelt előadókkal, úgyhogy ma hanyagolnám is, ha nem lenne 23.00-tól egy Thelonious Monk-portré, ami viszont kuriózum. Az óriási hatású, excentrikus zongorista élete és zenéje rengeteg titkot tartalmaz a mai napig, a remélhetőleg angol nyelvű doksi talán üt néhány lyukat a ködben, ez ügyben. Íme a faszi:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr62915989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása