asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Szerda

2011.05.25. 08:30 efes

Kora esti könnyű vacsora mellé/helyett rögtön egy örökké tanulságos, és ma is csípősen aktuális legenda: A tanú a Filmmúzeumon, 18.15-től. Nem tudod elégszer látni, sajnos.

Utána jön két tökös csaj, akik persze csak a jelző átvitt értelmében férfiasak, valójában a kortárs filmszcéna két legdögösebb csaja játszik westernt: a Las Bandidas Penelope Cruz és Salma Hayek (kép). A producer pedig Luc Besson, úgyhogy nem kell semmi komolyra gondolni. (Duna II, 19.30)

A magányos zsaru Jean-Paul Belmondo, 1987-ből. (Story4, 22.10)

A Vékony jégen úgymond, sötét ló. Diane Keaton kétgyermekes özvegyet játszik e filmben, aki szorult anyagi helyzetében drogfutárnak áll. A film dráma, azonban ajánlása közben én is vékony jégen táncolok, mert erős a gyanúm, hogy inkább a nyúlósabb, mint a sűrűbb fajtából. (RTL, 23.50)

A végére marad egy érdekesnek ígérkező dokumentumfilm, a Mély torok mélyén. A késői időpont (01.35, a tv2-n) is mutatja, hogy ez a film az, amit a cím is sugall: azonban nem az híres pornófilm egyfajta werkfilmje, hanem inkább azt vizsgálja, milyen hatással volt az inkriminált bő nyálas nyelés az amerikai társadalomra. Ebben a tekintetben viszont már kissé túlzottnak érzem a hajnali kezdést, bár a manapság tomboló, szemforgató prüdériában tényleg nem lehet elég óvatos az ember...

Délután lesz persze Giro, Roland Garros, valamint este House, ott, ahol szokott.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr492930673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása