asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Ma este a hangyaPASS második vetítése: Gaspar Noé - Enter The Void

2011.05.27. 07:48 efes

Ma este az ország 15 városában megy le egy időben Gaspar Noé Enter The Void c. őrületes vizuál tripje a magyarhangya hatfilmes bérletének, a hangyaPASSnak második vetítéseként.  

 

A film megtekinthető hangyaPASS#01 birtokában, illetve 800 forintos egyedi jeggyel.

 

 

 20:00 órakor Gaspar Noé bejelentkezik élőben és az est házigazdája felvezeti a programot (előzetes szavazás, videóklippek és Enter the Void)

 

Utána várunk titeket a Merlin Színházba, ahol a DJ-k külön a film inspirálta settel készülnek, a Merlin Void-á alakításáról pedig a VJ Centrum gondoskodik.

 

 Meghirdettünk egy remix versenyt is a filmből, aminek az átadójára 24:00 – 00:20ig kerül sor a Merlinben.  

 

A zsűri

Gaspar Noé / Irréversible, Enter the Void /
Pálfi György / Hukkle, Taxidermia /
Szabó Simon / Papírrepülők /
Laki L. László / Cinetrip /

 

A fődíj egy franciországi utazás az Unifrance jóvoltából, amelyet Gaspar Noé, a zsűri elnöke ad át a Merlin kávézójában.

 

A nyertes VJ –k reggelig  szolgáltatnak vizuált a meghívott DJ-k alá:


Dublic /Future Music/ - special techno set
Tmx /Kollektiva/
Subotage /NVC/
Tolo /LavaLava/

A belépő hangyaPASS tulajdonosoknak: 500 HUF, egyébként egy ezres.


A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr532932597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása