asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mit nézzünk ma a tévében? - Vasárnap

2011.07.03. 10:13 efes

Folytatódik az ősz, és folytatódik a Tour is. A mai napra ugyan csak egy unalmas csapatidőfutam van kiírva, de a tegnapi, valóban drámai nyitányt követően talán még ez is válhat fogvacogtatóan izgalmassá. Hogy reagál a tömeges bukást követően tetemes hátrányba került két nagy esélyes, Contador és Schleck? Hogy reagálnak erre a kissé szerencsésen előnybe került többiek? Kiderül az Eurosporton, délután.

19.05-től az alap-Csillagkapu, a mozifilm, a Coolon. Tudom, hogy hülyeség, de én nagyon bírom. Minimum tízszer láttam már...

19.30, Duna II. - Háború és béke, Natasa Rosztova a mai, második rész címe. Hát, néztem tegnap, mit mondjak? Igen vicces...

Az m1 viszont egy viszonylag ismeretlen Robert Altman-fricskát tett az esti főműsorba. A Tökéletes kezelést (kép) én sem láttam még, a célkeresztben a városi értelmiség és az ő neurózisa áll... Meglátjuk 21.05-től.

A Meztelen diplomata az egyik első bizonyíték arra, hogy Rejtő még akkor is megfilmesíthetetlen, ha azzal kiváló művészek próbálkoznak. (m2, 22.10)

Kivételesen a fő mosóporos csatornákon is lesznek nézhető filmek, ha nem idegesít halálra minket az ötpercenkénti reklámhadjárat. Az RTL az Arthur király (20.00) után egy Szenvedélyek viharábannal (22.35) tromfol, amire a tv2 csak egy drillel tud válaszolni: A mag (20.05) egy tipikusan buta világmegmentős scifi, míg Az álmosvölgy legendája (22.30) egy fej nélküli lovassal próbál rémisztgetni. Ez utóbbi Tim Burton rémcirkusza, így bejöhet annak, akinek még nem jön ki a könyökén Johnny Depp és a többiek. Késő éjszaka (0.20-tól) ezúttal ezen a csatornán jelennek meg Milos Forman és Goya kísértetei.

Az m1, gondolom, a Francia Forradalom közelgő évfordulója iránti tiszteletből kezdi el leadni Kieslowski Trikolor-trilógiáját, hiszen nálunk egyelőre szó sincs szabadságról, még kevésbé egyenlőségről, a testvériségről nem is szólva... Ma az első, a Kék jön, 23.20-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr573034207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása