asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma a tévében? - Hétfő

2010.11.01. 09:44 efes

Mindenszentek alkalmából a négy közszolgálati tévé a témához kapcsolódó tematikus műsorok özönét zúdítja a nézőkre, ahogyan azt kell is. Lesz egy csomó filmdráma is, elég nehezen megjósolható minőségben. Közülük az m2-n 20.30-kor kezdődő francia A nagy szerep, illetve a Dunán, 22.35-kor a brazil Az oboa hangjai lehet érdekes. Az előbbiben egy sikertelen pályát futó színész élete szerepével egy időben tudja meg, hogy felesége halálos beteg, míg a másikban egy világvégi brazil faluba egy nap titokzatos idegen érkezik, kezében egy oboával...

A mai nap megindító pillanatainak kompenzálására én mégis az RTL esti filmfelhozatalát ajánlanám. A 21.35-kor kezdődő A csábítás elmélete egy nyugis, bájos, csajos romkom, remek színészekkel: Ashley Judd, Ellen Barkin vagy Greg Kinnear és Hugh "Kockahas" Jackson.

Utána pedig egy börtöndráma következik, ugyanitt, 23.25-kor. A Börtönpalota érdekessége, hogy Thaiföldön található. Ide kerül bizonyos félreértések fatális sorozatából fakadóan a két jómódú amerikai lány (Kate Beckinsale és Claire Danes), s ahonnan vajmi kevés reményük van a kiszabadulásra. A csajok semmit nem értenek, mi zajlik körülöttük, eközben a smasszerokról a rabokig mindenki gyűlölettel tekint a két elkényeztetett farangra. Helyzetük kilátástalan, de legalább reménytelen. Figyelem, a film nem vígjáték, úgy rémlik, elég húzós kis film! (A képen a főszereplők)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr32413017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.11.01. 13:02:50

A Börtönpalota nem hangzik rosszul, bár kicsit későn van. Illetve elég későn.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.02. 08:15:04

@filmekről röviden: Hát, érdekes film volt a Börtönpalota. Helyenként kifejezetten drámai és érdekes volt, miközben olyan buta logikai hibák tették az egész filmet alapvetően hiteltelenné, hogy a falat kapartam... Nagyon jó volt benne viszont a Rómeó+Julietes Claire Danes.

Dr. No 2010.11.02. 22:47:17

A Tv6 által elkövetett poénról sajnálatos módon megfeledkeztél, ők ugyanis a Romero-féle Day of the Dead-et (gyengébbek kedvéért: Holtak napja) adták. November 1-én, TECCIKÉRTENI...
süti beállítások módosítása