asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Rob Reiner - A bakancslista (The Bucket List)

2009.01.06. 11:22 efes

Két nagyszerű színész jutalomjátéka e film, amúgy egy keserédes játék azzal, hogy mi lenne, ha az utolsó előtti pillanatban kapnánk még egy lehetőséget mindarra, amit eddig, különböző okokból nem tettünk, nem tehettünk meg. Jack Nicholson és Morgan Freeman hibátlan alakítása egy hibátlan hollywoodi mesterműben. Akkor bőgünk, amikor a vérprofi Rob Reiner úgy akarja. Működik a film, mint a svájci bicska. És vége van, mint a botnak. Ha meghatódós, szentimentális hangulatban kap el, akkor 10 a 10-ből, ha cinikusban, akkor csak egy, de az is vonakodva. Azt hiszem, ez efféléket nevezik tökéletes giccsnek. Mi lett volna, ha a kapufa gömbölyű, és nem kifele, hanem befele pattan... Mi lett volna, ha nem ebbe a sorba állok, hanem a másikba... Mi lett volna, ha miután fél évet jósol az orvos rákból kifolyólag, vagyok még olyan állapotban, hogy élvezzem, amint össze-vissza csatangolok a világban és mi lenne, ha valaki mindezt még szponzorálná is.... Mese habbal. Mese, habbal!

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr41861098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása