asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

MEDIAWAVE Filmfesztivál az interneten is!

2010.04.26. 14:55 efes

20 év legmeghökkentőbb, leghumorosabb és legeredetibb filmjei az interneten!
Nézd meg a filmeket április 30. és május 8. között a mediawave internetes film archívumában és SZAVAZZ kedvencedre!
20 év 20 filmjét válogatta ki a korábbi fesztiválok 20 zsűritagja a jubileumi fesztiválra. Aki eddig még nem látott filmeket a fesztiválon, pillantson bele ebbe a válogatásba, és garantáltan a képernyő előtt ragad. Ez tulajdonképpen a MEDIAWAVE: mindenfajta felszínességtől mentes, mélyről fakadó érzelem, humor, meghökkentés, irónia, természetes báj, enyhe erotika. Valami más, de mégis rólunk szól.
Az internetre ugyan csak 11 film kerülhetett, de a 20 filmből álló szelekció megtekinthető a Savaria mozi termeiben április 30-tól május 8-ig. Aki ismeri a MEDIAWAVE-filmeket, megtalálhatja köztük a nagy „klasszikusokat”: a Váróteremtől kezdve a korábbi plakátokról visszaköszönő, széptekintetű kalapos kisfiújáról ismert, Teknősszerű Dao Anyán át a kedves animációig, a Gagarinig.
Az internet-fesztivál étvágygerjesztő a MEDIAWAVE filmprogramjához, illetve azoknak készült, akik nem tudnak részt venni a fesztiválon, ám úgy érzik, kell egy falat MEDIAWAVE...

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr71952783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása