asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Focivébé, helyett - 12.nap

2010.06.22. 10:33 efes

Tegnap a suttyó portugálok, akik csak a kicsikkel mernek arcoskodni, megalázóan lépték le a távoli kedves vezető egyre kedvetlenebb csapatát, majd jött egy Chile - Svájc meccs, amire nem emlékszem, mert végigbubukáztam, így ebéd után. Este a spanyolok biztosan szépítettek Honduras ellen renoméjukon, azonban én a helyükben nem lennék elégedett, mert amennyi gólhelyzetet elbénáztak, világbajnokságot lehet nyerni egy normális csapatnak.

Ma kezdődik a selejtező utolsó, harmadik köre, amikor végérvényesen eldől, kiknek annyi, és kiknek van még. Ez a tévénézőknek annyit jelent, hogy a királyi átment kétfrontos támadásba: mivel az utolsó körben a csoportmeccsek szimultán, egy időben zajlanak (hülye FIFA, nem hallottatok még a mobiltelefonról, az online közvetítésről nem is szólva?!), ezek közvetítése is így zajlik. Tehát, vagy két tévét kell egymás mellé pakolnunk, vagy meg kell tanulni Kocsis Zoltánként kezelni a távirányítót, ahogy ő a zongorát. Nekünk könnyebb dolgunk van, hiszen csak két gombra kell figyelni... A meccsek 16.00-kor, illetve 20.30-kor kezdődnek az m1-en és az m2-őn egyaránt, így ha szerencsénk van, két különböző mérkőzést láthatunk. Délután Dél-Afrika bizonyíthat a béna és hülye franciák ellen, az m1-en, míg az m2 ekkor a Speedy Gonzales-família - urukhai rangadót adja. Hajrá egyik, ne hagyd magad másik. Este kék-fehérek a kék-fehérek ellen az m1-en, hajrá dél-amerikai kék-fehérek! Az m2-n Nigéria - Dél-Korea, ami lehet jó is.

Kevés tévézős alternatíva adódik ma amúgy. A Duna II, 20.30-kor Egy boldog cigányt mutat be nekünk, ám ehhez egészen Andalúziáig kellett mennie.

A Tv2 21.20-tól (tehát az első félidőt lefújó sípszókor kell átkapcsolni!) a Zsákutca című meglepően friss, csavaros és izgalmas német krimit adja, karakterre a német Stohl Bucival, Til Schweigerrel a főszerepben, akire a képen vethetünk egy pillantást.

Van még késő este az m2 által tegnap elkezdett Wong Kar-Wai-darálás, ma a Csungking expressz lesz, ám azt hiszem, aki ilyenkor még honkongi művészfilmet néz tévében, az már ezeket a filmeket mind látta, nem is egyszer. Akik mégse, azoknak: a film 23.10-kor kezdődik.

Mára ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr162100388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.06.23. 10:34:40

OFF: Tegnap a Fem3-on volt a Fountain / Forrás (sajna csak magyar hanggal, így nem néztem meg 5.jére. :)
Szerencsére a csigaevők hazahúzták a csíkukat.. igaz buktam rajta (fogadásban), de nem baj, ez így sokkal jobban megérte... még az olaszok, angolok is elpályázhatna, egész élvezetes lehetne ez a vb.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.23. 16:49:53

@ChrisDry: A Digi nem tud ilyen rétegcsatornákat..:)
süti beállítások módosítása