asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Focivébé, helyett - 20.nap

2010.06.30. 09:32 efes

Befejeződött a darálás, vége a nyolcaddöntőknek, innen már csak lájtosan, sok szünnappal csordogál a foci tovább. A tévéajánlók, a nagy sikerre való tekintettel, a tervek szerint lesznek a vébé után is. Tegnap a vébé egyik legunalmasabb meccsén Paraguay 11-esekkel tudta csak legyőzni az eddigi leggyámoltalanabb teljesítményt nyújtó japánokat, sayonara. A spanyolok pedig egy hasonló nyűglődésen a béna portugálokat, Villa egyetlen találatával. Mindenesetre öröm volt nézni, ahogy az elkeseredett a meccs után leköpte az őt figyelő kamerát, ergo minket, nézőket. Köpjük hát le mi is őt.

Amúgy a focifóbiások fellélegezhetnek: Ma nem lesz meccs!

A sors kegyetlen tréfája, hogy a tévében sem lesz semmi normális, nézhető műsor. Az m1 valami vébé-összefoglalót ad, kit érdekel, az m2 szokásos unalmas sorozatait tolja elénk, a Duna egy noname kanadai thrillert és egy szintén noname olasz vígjátékot ad. A Duna II Tímár Péter rettenetesen rossz A Herceg haladéka című filmjével büntet.Az RTL-en valami Kígyóhal-akció című zsékategóriás borzalom, a Tv2-n biztonsági House, AXN, viasat3, Film+, semmi.

Este nyolctól a Margitszigeten Pat Petheny játszik, talán érdemes kibringázni, bár nekem túlságosan súlytalan liftzene ez. Valami ilyesmi lesz a mai:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr732120197

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Wmiki színt vall 2011.04.10. 21:09:38

Eljött az idő, Pásztor Miklós feltárja, hogy semmit nem ér a sok általa hírdetett badarság, és megtudjuk, hogy a 'tudomány' és az 'evolúció' szavak az önértékelését egybetartó ellenségképek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.06.30. 11:12:44

Sajnos mind2 meccs szánalmas volt, a piros lap meg egyenesen irritáló (videóbíró már el kéne hisz' 2010-van, ráférne újítás erre a sportágra is). Persze mind2 esetben a vesztes csapatra fogadtam/nekik drukkoltam... Ma munka, holnap aztán reménykedem hogy a spanyolok nem jutnak sokáig... és lesz pár szép dél-amerikai győzelem is...
süti beállítások módosítása