asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Kedd

2010.07.27. 09:39 efes

Akiknek tegnap megvolt a Török csel, azoknak a befejező két rész (m1, 21.00). Esetleg, akik nem idegenkednek az amerikai tucatsorozatoktól, megpróbálkozhatnak az RTL új sorozatával, a Castle-el, de az is 21.20-kor kezd. Az első rész átlagon felül vicces volt, és a Firefly kapitánya benne a főpasas, már akinek ez mond bármit is. Laza krimiíró és kissé merev, de szexi nyomozónő nyomoz benne.

Idő van. Nyugodtan ki lehet mozdulni, legfeljebb picit megázunk vagy picit didergünk. Mire hazaérünk, épp elkaphatjuk Richard Linklater Budapest-Bécs viszonylatban játszódó filmjét, melyben Ethan Hawke és Julie Delpy gabalyodik egymásba. A romantic alert-lámpa ugyan villog, de vészhelyzetről szó sincs. A film még az emészthetőség határain belül marad és 23.55-kor kezdődik az RTL-en. (Kép a filmből.)

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr962179285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása