asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Szerda

2010.08.04. 09:16 efes

Ma kissé talán lanyhul az igényes tévénéző traktátusa, amellett, hogy elkezdődnek az Úszó EB közvetítései is a királyin, két fronton.

Kezdetnek azonban vegyük A vörös bárót, ami 19.05-től kezdődik a filmmegen, első világháborús, duplafedelű repülös film, én utáltam, de sokan szerették, ezért ajánlom. Aztán magukra vessenek...

A Movies24 filmcsatornáról azt hiszem, még sohasem ajánlottam semmit, ami elsősorban azért van, mert noname lónyálak vannak általában műsoron, a másik pedig, hogy nálam baromi szemcsésen, gyakorlatilag nézhetetlen minőségben jön csak ez az ingyenes, nonstop filmadó. Ma, 20.00-tól azonban másorra tűzik Atom Egoyan Eljövendő szép napok című filmjét, amit annak idején szerettem. Lassú ritmusú, de mégis feszültséggel teli film ez egy szörnyű baleset metafizikájáról, Ian Holm óriási alakításával.

21.20-tól az RTL Klub egy számomra ismeretlen angol komédiába kezd, Komolytalan kormornyik címmel, amely ha a Waczak szálló vagy a Csengetett, Mylord? irányban megy el, akkor nézhető alternatívája lehet a másik adó követhetetlen House-ismétléseinek. (Azt mondja a húgom, hogy ez egy elég ócska családi mozi, már kétszer látta, muszájból. Hát így...:)

Zárásul pedig a Dunán (22.40-től) megnézhetjük, hogyan mutat egy wuxia-film élőben (felvételről), a színpadon. A Shaolin a szélben című kínai balettfilm minden bizonnyal látványosabb és érdekesebb előadás lesz a Duna Tv néhány nappal ezelőtti förmedvényénél. (Amelyért én kérek elnézést.) Valami ilyesmire számítsunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr612197602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása