asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Mi lesz ma? - Péntek

2010.09.24. 09:50 efes

Tudom, este mindenki a hét porát szándékszik lemosni a torkán át, de hát érdekes filmek is lesznek ma a tévében (persze, a szokás szerint vaskos átfedésben).

Az ügynökség Robert De Niro rendezése, és a CIA megalakulásának történetéről szól. A pénztárakban bukott, egyesek szerint unalmas, szerintem nem annyira. Lassú, OK, de hova rohanjunk, előttünk a hétvége. A CIA pedig van annyira komplex szervezet, hogy történetét nem lehet egy tömör viccben elmesélni... Akinek pl. annak idején bejött a Tavasz 17 pillanata, annak ez kifejezetten egy rövidre vágott videoklip lesz. Amúgy sztárparádé, az m1-en, 21.35-től.

Az m2-n 22.15-től egy hülye című film kezdődik, pedig az Akire büszkék vagyunk stb. teljesen rendben van. Itt mondom, mennyire, szerintem többet ér megtekintése 2-3 sörnél.

A Viasat3 22.30-tól kezd egy másik hülyére magyarított című fasza thrillerbe, melyet régebben az eredeti Red Rock West címen láthattunk, Nicolas Cage-el és a nemrég elhunyt Dennis Hopperrel. Picit misztikus western feeling, és még Cage is jó benne. Rögtön utána pedig, ugyanitt, már a késő éjjelbe szaladva kedvenc gyűrött kabátos Columbo hadnagyunk old meg egy bűnügyet a viszonylag korai, Türelmetlen hölgy című opuszban (kezdés elvileg 0.40-kor).

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr942319753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása