asanisimasa

Anima = lélek, átvitt értelemben: kísértet, szótagolva: asa-nisi-masa, magyarul: kivi-sévér-tevet, ahogy az Fellini 8 és fél című filmjében szerepel. Kérdések, javaslatok, ajánlatok, munka, állás, effélék: efespontasanisimasakukacgmailpontcom . A posztok végén lévő pontozás szimpla tetszési mutató, semmi több. Azt mutatja, hogy az adott film mennyire tetszett. A címkefelhő helyett használd a 'keresés' opciót a jobb oldali oszlopban. Kiválóan működik, ha egy szóra, egy kifejezésre, az adott rendező vagy színész családnevére keresel rá.

Friss topikok

Elhunyt Tony Curtis

2010.09.30. 14:33 efes

Elment az amerikai Tony bácsi is. Emlékezzünk meg róla, mint az egyik legismertebb magyar világsztárról egy kevéssé ismert filmjének részletével, ahol partnere Charles Bronson (aki szintén már az Örök Mozivásznon irtja a gonoszt). Nem lehetsz mindig győztes, Tony bácsi.

A film amúgy -úgy nézem- teljes egészében megtekinthető ott, ahonnan ez is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://asanisimasa.blog.hu/api/trackback/id/tr1002334670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása